Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

GEZINSWONING MET 3 SLPKS EN TUIN

Deze gezellige woning is gelegen in een rustige wijk nabij het centrum van Hamme.
De inkomhal biedt toegang tot de eet- en leefruimte met een gaskachel voor extra gezelligheid. Vervolgens komen we in de keuken die voorzien is van een koelkast, oven, dampkap, elektrisch kookvuur en vaatwasmachine. Bovendien is er een handige inbouwkast voor wat extra opbergruimte. Naast de keuken is er een kleine gang met enerzijds toegang tot de berging en anderzijds de achterdeur die je naar de tuin leidt.
De berging is voorzien van zowel een aansluiting voor wasmachine en droogkast als een recent geplaatste condensatieketel.
De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers waarvan 2 ruime kamers en 1 kleinere kamer. De kleinere kamer biedt toegang tot de zolder via een zolderluik. Naast de slaapkamers is er nog de badkamer die voorzien is van een wastafel, toilet en douchecabine. Ten slotte heeft de woning een ruime oprit met garage alsook een gemakkelijk te onderhouden tuin.

EPC: 418 – elektriciteit niet conform - centrale verwarming op aardgas.
Interesse? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie of een bezoek op het nummer 052 46 38 03 of via mail info@uw-huis.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar