Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

HANDELSPAND MET WERKPLAATS EN GARAGE + MEERDERE OPTIES

Dit handelspand met uitstekende ligging, geeft de mogelijkheid om meerdere zaken uit te baten. Hiervoor was dit een bakkerij die met alle ruimte die aanwezig is goed benut werd. De indeling is als volgt; Handelspand vooraan met toegang tot leefruimte, keuken, binnenplaats, grote bakkerij (werkplaats) met meerdere ingangen/ uitgangen naar buiten en een inpandige garage met kantelpoort. Ook is er nog een aparte inkomhal aan de rechterzijde. Op het 1ste verdiep zijn er 3 ruime slaapkamers alsook de badkamer, verder is er nog een ruime zolder die mogelijkheden biedt tot het creëren van een extra kamer of polyvalente ruimte. Bent u opzoek naar een handelspand met privé en meer dan voldoende ruimte om uw vak uit te voeren? Twijfel dan niet en contacteer ons snel op het nummer 052 46 38 03 of via mail info@uw-huis.be.

Mogelijkheid tot het apart aankopen van;
- Magazijn met verdiep en voorzien van inpandige garage.
Vraagprijs € 60.000
- Garage voorzien van een poort en bredere garage zonder poort
Vraagprijs € 40.000


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar