Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

GEZINSWONING MET 3 SLPKS, GARAGE EN STADSTUIN

Deze goed gelegen woning ligt op korte afstand van alle faciliteiten en uitvalswegen. U komt terecht in een aparte inkomhal die u toegang biedt tot de leef- en eetruimte. Verder is er nog de recent geïnstalleerde keuken die u de weg wijst naar de stadstuin, het buitentoilet en de garage. Op het 1ste verdiep zijn er 3 ruime slaapkamer waarvan 1 slaapkamer met dressing, een recent geïnstalleerde badkamer en een ruime nachthal. Elektriciteit volledig CONFORM. EPC: 467, Centrale verwarming op aardgas beneden en boven in de badkamer. Bent u opzoek naar een ideale starterswoning of zoekt u iets met een ruime garage in het centrum? Wacht dan niet en contacteer ons voor een bezoek via tel. 052 46 38 03 of via mail naar info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar