Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

INSTAPKLARE GEZINSWONING MET 3 SLPKS, TUIN EN GARAGE

Deze instapklare woning is gelegen aan de rand van het centrum van Hamme. Op korte afstand van uitvalswegen en andere faciliteiten. De indeling is als volgt. U komt binnen via de inkomhal die u direct toegang verleent tot de gezellig leef- en eetruimte. Vervolgens is er de volledig geïnstalleerde keuken voorzien van alle toestellen. Daarnaast is er nog een ruime berging en badkamer met bad, lavabo en toilet. Op het 1ste verdiep zijn er 2 slaapkamers. Doormiddel van een vaste trap komt u in de 3de ruime slaapkamer terecht. Er is ook nog een mooie Zuid-oost gerichte tuin aan met terras en achteraan een garage. De garage is bereikbaar via een achterliggende zijstraat. EPC: 491. Kortom bent u opzoek naar een instapklare woning met 3 slaapkamers, een zuiderse tuin en een garage? Twijfel dan niet om ons te contacteren voor meer info of een bezoek op het nummer 052 46 38 03 of via mail, info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar