Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

INSTAPKLARE GEZINSWONING MET 3 SLPKS, TUIN EN GARAGE

Deze instapklare gezinswoning is gelegen in een rustige wijk in Hamme. Op korte afstand van scholen, uitvalswegen en andere faciliteiten. U komt binnen in de inkomhal die u toegang verleent naar de ruime leefruimte, vervolgens is er nog de lichtrijke en grote keuken, alsook een veranda, berging- en wasruimte en tenslotte de garage. Deze is bereikbaar via een zijstraat. Op het 1ste verdiep zijn er 3 slaapkamers en 1 badkamer. Het is een zeer gezellige woonst met een ideale ligging. In de nabij omgeving zijn er 2 speelpleinen. EPC: 564. Kortom; bent u opzoek naar een volwaardige woning met 3 slaapkamers en een garage, dit in combinatie met een goede ligging? Wacht niet langer en contacteer ons voor meer informatie of een bezoek, 052 46 38 03 of via mail info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar