Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

VOLLEDIG GERENOVEERDE HOB MET 3 SLPKS EN 2 BADKAMERS!

Deze instapklare gezinswoning is gelegen aan de rand van het centrum van Hamme. Op een korte afstand van de invalswegen en het centrum. Het is gerenoveerd met duurzaam materiaal en er is gelet op elk detail. U komt binnen in de lichtrijke en stijlvolle leefruimte die toegang verleent tot de keuken, wasruimte, 1ste badkamer en kelder. Op het 1ste verdiep vooraan zijn er 2 slaapkamers en één doorloop kamer. Achteraan op het 1ste verdiep is de 3de en laatste slaapkamer alsook de 2de badkamer. Verder is er nog de tuin met tal van mogelijkheden, bv. het plaatsen van een carport. Het is een zeer stijlvolle en afgewerkte woning die meteen instapklaar is! EPC: 428, voorontwerp van EPC met radiatioren aangesloten, 196!!. Elektrische keuring CONFORM!! Opzoek naar een moderne gezinswoning? Wacht niet langer en contacteer ons voor meer informatie of een bezoek, 052 46 38 03 of via mail info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar