Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

HOB MET 3 SLPKS, TUIN EN MAGAZIJN/ GARAGE

Deze halfopen bebouwing bevindt zich op de rand van het centrum van Hamme, met een zeer vlotte verbinding naar belangrijke invalswegen. Via de voordeur komt u terecht in een mooie hal met daarin een gastentoilet alsook de trap naar het 1ste verdiep. Op het gelijkvloers vindt u de lichtrijke en ruime leefruimte, de keuken en de veranda die uitgeeft op de tuin. Op het 1ste verdiep vindt u de 3 slaapkamers en een badkamer. Momenteel is er een luik naar de grote zolder. Eventueel met een vaste trap zijn ook hier veel mogelijkheden. Een grote troef van dit huis is dat er een groot magazijn is voorzien met 2 poorten, u kan deze bereiken zowel via de kruisbeeldstraat als via de achterliggende waterstraat. Centrale verwarming op aardgas, EPC: 458 kWh/m² jaar. Opzoek naar een mooie woning met als troef een groot magazijn? Bel gerust voor meer informatie of een bezoek op het nummer 052 46 38 03 of via mail info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar