Helaas, dit pand is verkocht

9200 Grembergen

Omschrijving

HOB MET 3 SLPKS, RUIME GARAGE EN PRACHTIGE TUIN

Deze goed onderhouden woning is na wat opfriswerk weer een volwaardige gezinswoning. De woning is gelegen in een gekende en rustige wijk in Grembergen, op korte afstand van het centrum. Beneden is er een ruime leefruimte die toegang verleent naar de bijbouw die nu als keuken functioneert. Deze geeft uit op het terras en tuin. Verder is er nog het toilet, de badkamer en kelder. Op het 1ste verdiep vindt u de 3 ruime slaapkamers, deze zijn in perfecte staat en hebben enkel een nieuwe laag verf nodig. De zolder is toegankelijk via één van de slaapkamers met een luik. Daarnaast is er nog de ruime voortuin, oprit met zijtuin en de grote garage met achtertuin. EPC: 573. Bent u opzoek naar een woning met dé ideale ligging en een beetje opfriswerk? Wacht niet langer en contacteer ons voor meer informatie op het nummer: 052 46 38 03 of via mail: info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar