Helaas, dit pand is verkocht

9940 Evergem

Omschrijving

RUIME INSTAPKLARE WONING MET TUIN & GARAGE

Deze ruime, instapklare woning beschikt over 3 slaapkamers en een zuid gerichte tuin met achterweg. Deze achterweg komt uit op een speelplein, ideaal voor kinderen. Tussen de woning en de tuin is er een prachtige veranda geplaatst, ideaal voor winter en zomer. Naast de 3 kamers is er ook nog een ruime zolder.
De woning heeft verder een volledig uitgeruste open keuken (met aparte berging) en ruime badkamer met douche en bad. De garage heeft een elektrische poort met afstandsbediening. De elektriciteit is volledig goedgekeurd. Het EPC is 149, overal dubbel glas & verwarmen gebeurt via een hoogrendementsketel op gas & een pallet kachel. ( CV met slimme thermostaat te besturen vanop uw smartphone) Ook is de woning perfect gelegen met alle voorzieningen op wandelafstand. Tot slot zijn er ook zonnepanelen aanwezig bij deze woning, wat tot een 0 verbruik leidt.
KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar