Helaas, dit pand is verkocht

9200 Dendermonde

Omschrijving

INSTAPKLARE GEZINSWONING MET 3 SLPKS, TUIN EN GARAGE

Deze instapklare gezinswoning is gelegen in een rustige straat in Dendermonde (Schoonaarde). Op korte afstand van uitvalswegen en andere faciliteiten. U komt binnen in de inkomhal die u toegang verleent naar de ruime leefruimte met open keuken. Vervolgens hebt u nog de achterliggende badkamer en veranda met voorzieningen voor het plaatsen van een wasmachine en droogkast. Op de 1ste verdieping zijn er 2 slaapkamers waarvan één doorloopkamer die u meeneemt naar de afgewerkte zolder. Hier hebt u de mogelijkheid om deze ruimte in te richten als 3de slaapkamer. De achterliggende garage is toegankelijk via de tuin en een zijweg!! Het is een zeer gezellige woning met een ideale ligging. EPC: 494. Verwarming met gaskachels. Interesse? Contacteer ons gerust voor meer informatie of een bezoek, 052 46 38 03 of via mail info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar