Helaas, dit pand is verkocht

2880 Bornem

Omschrijving

TOP INVESTERING MET 3 SLPK IN CENTRUM BORNEM

Welkom bij deze unieke kans om een prachtige woning te verwerven in het hart van Bornem! Deze gezellige woning biedt alles wat u zoekt in een comfortabele en moderne woonomgeving.

Deze woning valt op door zijn centrale ligging en is voorzien van alle gemakken. Met een bewoonbare vloeroppervlakte van 160 vierkante meter biedt deze woning meer dan genoeg ruimte voor uw gezin. De centrale verwarming op aardgas met een nieuwe condensatieketel zorgt voor een efficiënte en kosteneffectieve verwarmingsoplossing, wat op zijn beurt nog een troef is.

Wat deze woning echt interessant maakt, is het EPC-label C, wat betekent dat u vrijgesteld bent van renovatieverplichtingen. Bovendien is de woning asbestveilig verklaard, wat uw gemoedsrust garandeert.

Met twee badkamers en rolluiken voor extra privacy en veiligheid is dit huis klaar om te betrekken. De nabijheid van alle voorzieningen en winkels maakt het leven hier bijzonder handig.

Dit is niet alleen een geweldige plek om te wonen, maar ook een top investering. Aarzel niet, grijp deze kans en maak van deze woning uw nieuwe thuis in Bornem! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging. Dit kan via het telefoonnummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar