Helaas, dit pand is verkocht

2880 Bornem

Omschrijving

TOP INVESTERING OP UITSTEKENDE LIGGING

Bent u op zoek naar een uitstekende investeringsopportuniteit in het gezellige Branst? Zoek dan niet verder!

Welkom in de Kuytekopstraat! Deze starterswoning wordt momenteel verhuurd. Echter, mits enkele renovatiewerken kan men hier echt iets heel gezellig van maken! De woning beschikt namelijk over 3 slaapkamers en over enorm veel natuurlijk daglicht.

De ramen zijn reeds allemaal vernieuwd naar hoogrendementsbeglazing in PVC. De woning wordt verwarmd door centrale verwarming op aardgas. De elektrische installatie is conform tot 2039 en de ligging is uitstekend. Zo beschikt men over geen doorgaand verkeer en kan men echt tot rust komen. De riolering is een rechtstreeks systeem.

Deze woning is volledig asbestvrij!

Kortom, dit pand beschikt over vele mogelijkheden. Wenst u een bezoek in te plannen? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer: 052/46.38.03. Tot binnenkort!



Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar