Helaas, dit pand is verkocht

2880 Bornem

Omschrijving

Stijlvolle gezinswoning met vier slaapkamers, garage en tuin in het mooie Hingene

Op zoek naar een gezinswoning met stijl en is een garage en tuin zeer belangrijk?
Bekijk dan zeker deze mooie woning want dan heeft deze waarschijnlijk veel potentieel voor u!

Deze stijlvolle woning is gelegen in de Cesar Van Kerckhovenstraat. Een straat op ideale ligging in Hingene, vlakbij de dorpskern, verschillende faciliteiten en invalswegen.

Interessante ligging en benieuwd naar de indeling?

U komt de woning binnen in een aparte inkomhal met vestiaire.
Deze verleent toegang naar de leefruimte en het gastentoilet.
De leefruimte (28m2) met open keuken is een zeer gezellige ruimte, uitgerust met een parketvloer en gaskachel.
De keuken (13m2) is uitgerust met een gasvuur, dampkap, oven, stoomoven, dubbele spoelbak, vaatwasser, ijskast en diepvriezer.
Op het gelijkvloers bevindt zich ook nog een ruime berging (10m2) met de aansluitingen voor wasmachine en droogkast en ook de garage (23m2).

Op de eerste bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een grote enkele wastafel en een ruime inloopdouche.

Nog meer ruimte nodig? Geen zorgen, want deze woning beschikt nog over een volledig afgewerkte zolderverdieping met een overloop, slaapkamer en badkamer.
Deze badkamer is uitgerust met grote enkele wastafel en een ligbad.

Als kers op de taart beschikt de woning ook nog over een achtertuin, deze is volledig aangelegd en bestaat uit een mooi stuk gras en terras. U heeft vanuit de leefruimte een mooi zicht over heel de tuin.
Een enorm pluspunt is, dat u de tuin kan betreden langs achteraan. Dit geldt niet alleen voor de tuin want de garage en oprit bevinden zich ook achteraan de woning. De tuin is volledig afgesloten en er is een elektrisch poort aanwezig waarlangs u de oprit, garage en tuin kan bereiken.

Overtuigd? Is dit de woning waar u al zo lang naar op zoek bent?
Aarzel dan zeker niet en neem contact op via 052 46 38 03.
Misschien tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar