Helaas, dit pand is verkocht

2880 Bornem

Omschrijving

INSTAPKLARE WONING IN ZEER RUSTIGE BUURT

BEZOEKMOMENT OP 09/04 van 9u30 tot 11u30.
Plan uw bezoekmoment via onze website - via de bezoektool.
Welkom in deze instapklare woning in de gemeente Bornem, op een boogscheut van het kasteel van Hingene. De woning is gelegen in een zéér rustige omgeving. Wanneer men de inkomhal met apart toilet doorwandelt, komt men in de enorm lichtrijke leef- en eetruimte met open keuken. Dankzij de grote raampartijen heeft men een ruim zicht uit op de tuin. In de keuken is alle modern comfort aanwezig zoals oven, magnetron, dampkap en vaatwasser.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 grote slaapkamers, waarvan één slaapkamer ingebouwde kasten heeft. De badkamer is uitgerust met lavabo, douche en ligbad. Ook heeft de woning een grote zolder, die reeds volledig geïsoleerd is en waar men eventueel twee slaapkamers bij kan maken.
De woning heeft een enorm gezellige tuin en een grote garage met elektrische sectionaalpoort. Kortom, deze woning is echt voor de snelle beslissers. Is dit huis uw droomwoning? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer: 052 46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar