Helaas, dit pand is verkocht

9130 Beveren

Omschrijving

Ruime en recente BEN-woning met 3 slaapkamers en garage op landelijke ligging!

Bent u op zoek naar een hippe en moderne gezinswoning die zéér energiezuinig is? Hecht u bovendien veel belang aan een rustige en kindvriendelijke omgeving? Lees dan zeker verder, want dit is beslist iets voor u!

Deze recent gebouwde halfopen woning van het bouwjaar 2016 is gelegen in een doodlopende woonwijk nabij het dorpscentrum van het pittoreske Kieldrecht en is omgeven door weiden en velden. Bovendien is er een zeer vlotte verbinding met de E34 (Antwerpen-Knokke) en via de Waaslandhaven bent u in een mum van tijd in het centrum van Antwerpen.

U komt binnen via de inkomhal die voorzien is van een ingemaakte vestiairekast, een gastentoilet met handwasser en de trap naar de 1ste verdieping. Deze hal verleent toegang tot een lichtrijke leefruimte (33 m²) met open keuken (12 m²) met keukeneiland en ontbijthoek. Deze is uitgerust met spoelbak, vaatwasser, microgolfoven, hete lucht oven, inductievuur en dampkap. Afgewerkt met een met een composieten werkblad! Aansluitend bevindt zich een inpandige garage met automatische rolpoort en aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

De eerste verdieping bestaat uit drie ruime slaapkamers met telkens ingemaakte kasten, een volledig ingerichte badkamer met bad en inloopdouche, alsook een apart toilet. Alle ramen zijn voorzien van vliegenramen. Via een zolderluik bereikt u de ruime en geïsoleerde bergzolder.

Last bus not least: deze woning is voorzien van een ruime en zuidgerichte zij- en achtertuin en bevat een tuinhuis geplaatst in Padoekhout. Deze woning heeft als enige in deze wijk een open zicht achteraan, wat zorgt voor meer privacy.

Extra:

- BEN-woning (E14)
- Conforme keuring tot en met 2041
- 18 zonnepanelen (zuidgericht) 5400 WP
- Laadpunt voor elektrische of hybride wagen voorzien
- Twee staanplaatsen op de oprit bovenop de inpandige garage

Interesse en graag een bezoek ter plaatse? Maak dan snel uw afspraak via het bezoekmoment op onze website www.uw-huis.be! Tot snel?


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar