Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

Karaktervolle bel-étagewoning met garage, tuin en terras in pittoresk dorpscentrum!

Op zoek naar een volledig gerenoveerde woning vol karakter? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Deze prachtige bel-étagewoning bevindt zich in het uiterst gezellige dorpscentrum van Haasdonk. Dit maakt dat winkels, scholen én openbaar vervoer zich letterlijk op wandelafstand van deze woonst bevinden. Toch begeeft u zich hier ook zeer landelijk en kan u binnen enkele minuten een heerlijke wandeling of fietstocht maken in de talrijk nabij gelegen polders!

De indeling van de woning is als volgt:

Op het gelijkvloers bevindt zich een inkomhal, ruime garage met automatische rolpoort en twee bergruimtes. In één van deze bergruimtes bevinden zich alle aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Buiten is er nog een extra bergruimte voorzien in de uiterst charmante en volledig aangelegde stadstuin.

Op de tussenverdieping vinden we de badkamer terug die volledig werd gerenoveerd en voorzien is van een ruim ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Wanneer we ons verder naar de eerste verdieping begeven, vinden we hier een riante leefruimte met open keuken terug met ontzettend veel lichtinval dankzij de grote raampartijen aan weerskanten. De keuken is uitgerust met inmaakkasten (volledig maatwerk), enkele spoelbak, vaatwasser, ijskast, combioven, inductievuur en dampkap. Afgewerkt met een fantastisch knap en kwalitatief marmeren blad! Naast deze praktische keuken, bevindt zich nog een handige bergruimte die kan gebruikt worden als proviand. Vanuit de keuken is er bovendien ook toegang tot het extra zonneterras met een uitgestrekt zicht.

Tenslotte vinden we op de tweede verdieping twee slaapkamers terug die werden omgetoverd tot een ensuite van slaapkamer met aparte inloopdressing. Mogelijkheid bestaat om hier terug twee slaapkamers van te maken indien gewenst.

Bent u benieuwd naar deze woning en heeft u graag wat meer info of een bezoek ter plaatse? Maak dan snel uw afspraak via wouter@uw-huis.be of via tel. 0474 49 18 95. Tot snel!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar