Helaas, dit pand is verkocht

9130 Beveren

Omschrijving

RUIME GEZINSWONING IN GROENE WOONWIJK

Ben je op zoek naar een rustig gelegen gezinswoning met een groene omgeving? Lees dan zeker verder!

Deze verrassend ruime woning bevindt zich in de Weverstraat in Kieldrecht. Een autoluwe en kindvriendelijke woonwijk nabij het centrum van dit pittoreske dorp.

Wanneer we de woning betreden, bevinden we ons in de inkomhal. Deze geeft toegang tot een riante leefruimte met aansluitend een volledig uitgeruste open keuken met berging. Noteer vooral de grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen. De keuken geeft toegang tot de tuin. Deze grenst aan de dubbele garage, die via de achterliggende straat te bereiken is. Zeer praktisch voor wagens, fietsen en vuilbakken!

In deze woning zijn er maar liefst 4 slaapkamers, waarvan eentje op de volledig afgewerkte zolderverdieping. Verder is er op de eerste verdieping nog een ruime badkamer met douche, bad en dubbele wastafel te vinden!
Vanuit de living kijk je uit op een parkje met speeltuin. Dit is de ideale plek voor kinderen om zich uit te leven en te spelen met de kinderen van de buren, maar ook een ideale plek om tot rust te komen!

Extra troeven:

- Zeer gunstige EPC-score!
- Uitgerust met airco
- Toilet en wasmachine aangesloten op regenwater

Benieuwd naar deze woning? Twijfel niet een maak uw afspraak via wouter@uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03! Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar