Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

Rustieke gezinswoning met 4 slaapkamers en garage in hartje Beveren!

Op zoek naar een recente en volledig instapklare gezinswoning met een landelijk karakter? Lees dan zeker verder!!

Deze prachtige woonst bevindt zich in een doodlopende wijk vlakbij het centrum van Beveren. Dit maakt dat scholen, winkels en openbaar vervoer zich letterlijk op afstand bevinden. Ook de oprit voor E17 en E34 is slechts enkele minuten rijden!

Wanneer we de woning betreden, bevinden we ons in de inkomhal die voorzien is van een apart toilet. Deze inkomhal geeft toegang tot een ruime en zeer lichtrijke leefruimte en de aparte keuken. Deze laatste is voorzien van alle mogelijke toestellen en werd zeer kwalitatief afgewerkt met hoogwaardige en duurzame materialen. Op deze verdieping vinden we verder nog een eerste badkamer en berging terug. Achteraan werd een bijbouw geplaatst met een fantastische lichtkoepel die perfect kan dienen als praktijkruimte voor kleine zelfstandigen of vrije beroepers. Deze heeft een aparte ingang en heeft zicht op de tuin met overkoepeld zwembad.

Op de eerste verdieping vinden we een badkamer zo groot als een balzaal terug die volledig in marmer werd afgewerkt en voorzien is van een dubbele wastafel, (bubbel)bad en ingewerkte doucheruimte. Hiernaast zijn er ook nog drie volwaardige kamers waarvan één met een inloopdressing werd voorzien! Ook de zolderverdieping werd volledig geïsoleerd en afgewerkt en wordt momenteel ingevuld als een vierde slaapkamer. De mogelijkheid bestaat ook om deze ruimte in twee verschillende kamers in te delen en er zo vijf kamers van te maken.

Benieuwd naar de andere troeven die deze parel te bieden heeft? Maak dan snel uw afspraak via wouter@uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03! Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar