Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

Op te frissen woning op een perceel van 700 m2 in hartje Beveren!

Op zoek naar een woning met grote tuin die je nog volledig naar eigen hand kan zetten en bovendien op een centrale locatie? Lees dan zeker verder, want dit zou zo maar eens kunnen zijn wat u zoekt!

Deze woning bevindt zich in de Lindenlaan te Beveren. Recht in het centrum van Beveren, doch rustig gelegen. Alle winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich dan ook op wandelafstand van deze karaktervolle woonst.

Op het gelijkvloers vinden we een ruime en lichtrijke leefruimte, een aparte keuken met veranda (en dus opnieuw zeer veel lichtinval), een bergruimte en badkamer terug. Op de eerste verdieping kunnen we drie volwaardige slaapkamers aanbieden.

Absolute troeven:

- Zeer centrale ligging
- 700 m2 perceeloppervlakte
- Ruime stallingen achteraan het perceel, ideaal voor vrije beroepers of mensen met hobby's.

Benieuwd naar wat deze karaktervolle en geschiedenisrijke woning te bieden heeft? Twijfel niet en maak uw afspraak via wouter@uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03! Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar