Helaas, dit pand is verkocht

9130 Beveren

Omschrijving

Recente gezinswoning met 3 slaapkamers op rustige ligging!

Op zoek naar een volledig instapklare en recente gezinswoning waar u niets meer in hoeft te doen? Goed nieuws, want deze woning staat op jou te wachten!

We begeven ons in de Kouterstraat in het pittoreske Kieldrecht. Een rustig dorpje omringd met uitgestrekte weiden en velden. Perfect voor wie graag wandelt en/of fietst in een prachtige omgeving! Naast de landelijke omgeving, zijn scholen, winkels en openbaar vervoer ook slechts op een boogscheut van deze woning verwijderd.

Op het gelijkvloers van deze recent gebouwde woning (2013) vinden we een inkomhal, apart toilet, open leefkeuken, bergruimte en eetplaats met zicht op de tuin terug. Onder de trap werd ook een bureauruimte ingewerkt om zo alle ruimte te benutten.

Op de eerste verdieping vinden we een lichtrijke woonkamer terug dankzij de fantastisch grote raampartijen die gebruikt werden. Verder vinden we hier nog een praktische wasruimte en een eerste, ruime slaapkamer terug. Deze is voorzien van een zonnescreen en een automatisch rolluik.

Op de tweede verdieping vinden we twee aangename kinderkamers en een badkamer terug. Deze laatste werd smaakvol ingericht en is uitgerust met een lavabo, combinatie van bad en douche en verwarmingselement. In de nachthal is er tenslotte nog een vaste trap aanwezig die toegang verleent tot de zolderverdieping die overigens ook volledig afgewerkt werd en perfect kan gebruikt worden als extra slaapkamer of hobbyruimte.

Benieuwd naar deze parel? Maak snel uw afspraak via wouter@uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03! Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar