Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

OP TE FRISSEN WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN GROTE TUIN TE HAASDONK

Op zoek naar een woning op een top ligging die nog volledig naar eigen smaak in te richten is? Lees dan zeker verder!!

Deze woning met ontzettend veel mogelijkheden is terug te vinden in het prachtige, pittoreske Haasdonk. De gezelligste deelgemeente van Beveren met bovendien een uitstekende verbinding met onder andere de op- en afrit van de E17, scholen, winkels en openbaar vervoer op slechts een boogscheut verwijderd. Op een mum van tijd staat u met de wagen in het centrum van Antwerpen, Beveren, Sint-Niklaas en Gent. Naast de uitstekende bereikbaarheid, kan u in deze woning ook genieten van de mooie landelijke en groene omgeving! Het fort van Haasdonk ligt praktisch in de achtertuin!

De indeling is als volgt:

Op het gelijkvloers vinden we een inkomhal met trap naar de eerste verdieping, een ruime en lichtrijke leefruimte – die bovendien ook toegang verleent tot de kelder – een gesloten keuken met ontbijthoek, een bergruimte, een badkamer die voorzien is van toilet, douche en enkele lavabo, een veranda, een apart toilet en een ruime bergruimte achteraan de woning waar onder andere ook de centrale verwarmingsketel terug te vinden is. Genieten van de rust kan u in de aangename tuin achteraan (ongeveer 470 m2 groot) waar het heerlijk rustig vertoeven is. Tenslotte vinden we hier ook een afgesloten garage terug die te bereiken is via een zijweggetje wat verderop. Een grote troef!

Op de eerste verdieping vinden we twee ruime slaapkamers terug, elk uitgerust met grote raampartijen. Op de zolderverdieping, tevens te bereiken met de vaste trap in de nachthal, vinden we een riante derde slaapkamer terug die reeds volledig werd afgewerkt. Ontzettend veel mogelijkheden dus!

Absolute troeven:

- Twee staanplaatsen voor de deur
- Aparte garagebox achteraan het perceel
- Zeer grote tuin met zicht op weiden en velden EN toegang achterom

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze uitstekend gelegen woning? Twijfel dan niet en maak uw afspraak via wouter@uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03! Tot snel!




Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar