Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

VOLLEDIG INSTAPKLARE STARTERSWONING OP TOP LIGGING!

Op zoek naar een gezellige woning en geen goesting om te renoveren? Wilt u graag tot rust komen in uw eigen tuin en toch in het centrum wonen? Lees dan zeker verder, want wij hebben de ideale woning voor u gevonden!

Deze knusse starterswoning bevindt zich in de Bijlstraat, knal in het hart van Beveren. Dit maakt dat scholen, openbaar vervoer en winkels zich letterlijk op afstand van deze parel bevinden.

Wanneer we de woning betreden, bevinden we ons in de inkomhal. Deze geeft toegang tot een aparte bureauruimte vooraan de woning. Verder vinden we op deze verdieping een ruime en lichtrijke leefruimte terug, voorzien van een open keuken die volledig werd vernieuwd en uitgerust is met alle moderne apparaturen. Tenslotte vinden we op deze verdieping een leuke en vooral diepe tuin met terras terug waar het heerlijk vertoeven is. Een absolute meerwaarde wanneer je in het centrum woont!

Op de tussenverdieping vinden we de badkamer terug die voorzien is van een enkele lavabo, toilet en douchecabine.

Op de bovenverdieping, die te bereiken is met de vaste trap in de living, vinden we één ruime slaapkamer terug (32 m2). Deze ruimte werd opengemaakt tot één prachtig geheel. Moest u terug twee slaapkamers willen, is dit zeker een mogelijkheid.

Extra troeven:

- Volledig vernieuwde ramen en deuren (PVC 2014)
- Zeer gunstige EPC-score
- Conforme elektriciteitskeuring (geldig tot 2047!)

Interesse of graag een bezoek ter plaatse? Twijfel dan niet en maak uw afspraak via wouter@uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03! Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar