Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

RUIME HALFOPEN BEBOUWING OP TOP LIGGING NABIJ CENTRUM BEVEREN!

Op zoek naar een ruime en lichtrijke halfopen bebouwing met 3 slaapkamers in het centrum van Beveren? Dan is dit uw kans!

Deze recent gebouwde woning bevindt zich in de Leurshoek, vlakbij het hart van Beveren. Werkelijk alles is op wandel- of fietsafstand gelegen en de E34 is slechts enkele minuten verwijderd van deze woning.

De woning betreden we via de zeer lichtrijke inkomhal, waar we een apart toilet terugvinden en toegang krijgen tot de riante woonkamer die één mooi geheel vormt met het eetgedeelte en de recent vernieuwde keuken. Deze laatste is uitgerust met een enkele spoelbak, geïntegreerde vaatwasser, microgolf warme lucht oven met stoomoven functie, koelkast met vriesvak, inductievuur en dampkap. Verder werd deze zeer kwalitatief afgewerkt en is deze woning volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers gemaakt!

Naast de keuken bevindt zich een ruime berging waar aansluiting voor wasmachine en droogkast terug te vinden zijn. Tenslotte is er op het gelijkvloers nog een ruime kamer met badkamer voorzien die polyvalent in gebruik kan genomen worden. Ideaal als derde slaapkamer, ‘man cave’, hobbyruimte, praktijkruimte of om te toveren naar een garage!

Op de eerste verdieping, die we betreden via de vaste trap in de inkomhal, vinden we 2 ruime slaapkamers en een badkamer terug. Deze laatste is voorzien van toilet, dubbele wastafel en inloopdouche. Verder is hier ook veel kastruimte aanwezig. In de nachthal, waar tevens ruimte is om een vaste trap naar de tweede verdieping te steken, vinden we een zolderluik terug dat ons naar de tweede verdieping brengt. Hier vinden we een zeer ruime zolderkamer die reeds geïsoleerd is en waar u nog 'carte blanche' krijgt voor de afwerking.

Benieuwd naar deze parel in het hartje van Beveren? Twijfel niet en maak uw afspraak via tel. 052 46 38 03 of via wouter@uw-huis.be! Tot binnenkort?


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar