Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

DE perfecte starterswoning op top ligging!

BEZOEKMOMENT OP ZATERDAG 16/07/2022 VAN 9U TOT 11U. Schrijf u in op onze website voor een afspraak.
Op zoek naar een uiterst gezellige en karaktervolle starterswoning op landelijke ligging? Dan is dit ongetwijfeld wat u zoekt!

Deze woning is gelegen in de Perstraat te Haasdonk, vlakbij de dorpskern. Dit maakt dat scholen, winkels en openbaar vervoer zich slechts op een boogscheut van deze woning begeven. Toch bent u ook omringd door mooie natuur, waar het altijd aangenaam wandelen en fietsen is.

Wanneer we de woning betreden, komen we terecht in een ruime inkomhal die voorzien is van een apart toilet en de trap naar de eerste verdieping. Via de inkomhal komen we in een zéér riante en lichtrijke leefruimte waar het heerlijk en vooral gezellig vertoeven is. Noteer zeker ook de wand met ingemaakte kasten. U hoeft dus uw budget niet te spenderen aan dure vitrinekasten.
Achteraan de leefruimte vinden we de open keuken terug die voor een goede harmonie zorgt in deze ruimte. Ze is uitgerust met een dubbele spoelbak, ingebouwde vaatwasser, hete lucht oven, koelkast, diepvriezer, prachtig 5-pits gasvuur en dampkap. Kortom, een ideale keuken voor elke hobbykok. Om het helemaal af te maken is er vanuit de keuken en leefruimte een heerlijk zicht op de tuin dankzij de grote raampartijen die gebruikt zijn.

Op de eerste verdieping vinden we een slaapkamer, berging, apart toilet en badkamer terug. Deze laatste is voorzien van een grote wastafel en ingewerkte douchecabine. Op de tweede verdieping, die te bereiken is via de vaste trap in de nachthal, zijn er tenslotte nog twee extra slaapkamers aanwezig onder een goed geïsoleerd en afgewerkt dak.

Benieuwd naar deze parel? Maak snel uw afspraak via tel. 052 46 38 03 of via wouter@uw-huis.be! Tot snel!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar