Helaas, dit pand is verkocht

9130 Beveren

Omschrijving

Charmante open bebouwing met 4 slpks op perceel van 750 m2

Op zoek naar een landelijk gelegen open bebouwing met grote tuin en zicht op velden? Lees dan zeker verder, want dit is beslist iets voor u!!

Deze woning is gelegen in het landelijke Kieldrecht, vlakbij natuurgebied “De Kreek”. Voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers is deze woning fantastisch gelegen. Op enkele minuten fietsen bent u in het centrum van Kieldrecht, waar talrijke winkels en scholen aanwezig zijn. Een bushalte bevindt zich zo goed als voor de deur.

De indeling is als volgt:

GLV: Ruime inkomhal, apart toilet, bureauruimte, vestiaire, lichtrijke leefruimte, keuken apart die voorzien is van dubbele wastafel, ijskast, oven en elektrisch kookvuur met dampkap. Hiernaast vinden we nog een ruime berging terug met aansluiting wasmachine en droogkast.

1ste verdieping: 4 zeer ruime slaapkamers met grote raampartijen, vernieuwde badkamer en toilet apart.

Tot rust komen kan u in de ruime en zonnige tuin.

Indien u één of meerdere wagens heeft, kan u deze perfect kwijt in de garage of op één van de vele staanplaatsen op de lange oprit.

Benieuwd naar deze karaktervolle woning? Maak dan snel uw afspraak via wouter@uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03! Tot binnenkort!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar