Helaas, dit pand is verkocht

9130 Beveren

Omschrijving

Ruime HOB met 4 slpk en gezellige tuin

Bent u op zoek naar een gezinswoning met 4 slaapkamers op landelijke ligging? Lees dan zeker verder, want dit is ongetwijfeld iets voor u!

Deze op te frissen woning is gelegen op korte afstand van winkels en invalswegen zoals E34 en E17. Wandelen en fietsen kan perfect in de prachtige polders rondom!

De indeling van de woning is als volgt: Op het gelijkvloers is er een inkomhal met apart toilet en toegang tot een kleine kelderruimte. Vervolgens is er de woonkamer, de keuken en een bijbouw met aparte berging. Van hieruit kan u eveneens de tuin bereiken. Daarnaast is er ook nog een grote garage. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer met lavabo en douche. Op de tweede verdieping vinden we een vierde slaapkamer terug en extra bergruimte.

De woning wordt verwarmd via een pelletkachel in de woonkamer. De ramen zijn PVC met dubbele beglazing. Op het gelijkvloers zijn rolluiken voorzien. In 2018 werd het dak geïsoleerd en ook de elektriciteit is volledig vernieuwd waardoor er een CONFORME keuring kan afgeleverd worden! Het EPC dateert van VOOR de werken die zijn uitgevoerd en zal nu ongetwijfeld een veel betere score hebben.

Interesse of graag een bezoek ter plaatse? Twijfel niet en maak uw afspraak via wouter@uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03! Wij helpen u graag verder!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar