Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

Prachtige architectenwoning op TOP ligging!

Op zoek naar een woning in het hartje van Melsele die net iets anders en unieker is dan een andere? Gevonden!

Deze parel bevindt zich in de Gaverlandstraat te Melsele. Met een bakker op de hoek van de straat, de vlotte verbinding met E34 en E17 en het feit dat het centrum van Melsele en Beveren zich op wandelafstand bevinden, maakt dat de ligging eigenlijk niet beter kan!

De indeling is als volgt:

Op het gelijkvloers vinden we een ruime berging en technische ruimte terug aan de straatkant. Hier is aansluiting voor wasmachine, droogkast, etc. voorzien. Verder treffen we een apart toilet en een prachtige badkamer aan, voorzien van een ruim ligbad, inloopdouche met ingewerkte thermostatische kranen en dubbele wastafel. Achteraan de woning betreden we de ruime en zeer lichtrijke leefruimte met open keuken en zicht op de prachtig aangelegde tuin. Het bruist hier van de gezelligheid!

Op de eerste verdieping vinden we twee ruime slaapkamers terug met ingemaakte kleerkasten en voorzien van grote raampartijen. Met een vaste trap betreden we de zolderverdieping die volledig geïsoleerd en afgewerkt werd. Net als in alle andere kamers werd hier gekozen voor een vol beuken parket die recent nog volledig opnieuw behandeld werd!

TROEVEN:

- Geweldige locatie
- Grote raampartijen voorzien, in de leefruimte werd zonwerend glas gebruikt
- Volledig vernieuwde elektriciteit
- Afgewerkt met zeer kwalitatieve en duurzame materialen
- Vloerverwarming over de gehele benedenverdieping
- Zeer goed geïsoleerd
- Ontworpen door een architect

WONING (GEMEUBELD) BESCHIKBAAR VANAF 01 JANUARI 2023!

Benieuwd naar wat deze parel verder nog te bieden heeft? Maak dan snel uw afspraak via het bezoekmoment dat openstaat op www.uw-huis.be ! Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar