Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

Ideale starterswoning in hartje Beveren

Ben je op zoek naar een volledig instapklare woning met tuin in een rustige wijk nabij het bruisende centrum van Beveren? Dan is dit wellicht de woning die u zoekt!

Deze parel is gelegen in de Sint-Martenslaan te Beveren. Een autoluwe, kindvriendelijke en doodlopende straat op enkele minuten wandelen van centrum Beveren. Dit maakt dat scholen, winkels en het openbaar vervoer letterlijk op wandelafstand zijn gelegen van deze woonst.

Wanneer we de woning betreden, bevinden we ons in de inkomhal. Deze geeft toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte met open keuken. Er werd gewerkt met grote raampartijen vooraan en achteraan, wat de ruimte nog eens zo groot maakt. De open keuken werd enkele jaren geleden volledig vernieuwd, is voorzien van alle mogelijke toestellen. Een ware droomkeuken voor elke hobbykok en ook nog eens met zicht op de mooi aangelegde tuin. Verder vinden we op het gelijkvloers nog een apart toilet, een bergruimte en een droge kelder. Ideaal voor een bier- of wijncollectie!

Via de volhouten trap, die zich in de inkomhal bevindt, komen we uit op de eerste verdieping. Deze is voorzien van drie slaapkamers, waarvan eentje momenteel wordt gebruikt als aparte dressing en een netjes afgewerkte badkamer die voorzien is van een wastafel, toilet en ruime douche. In de nachthal vinden we nog een zolderluik terug, waardoor we toegang krijgen naar een grote zolderruimte die nog kan worden omgetoverd tot een extra slaapkamer. Deze werd reeds geïsoleerd.

EXTRA TROEVEN:

- Conforme elektriciteit, geldig attest tot 2035.
- Overal zijn rolluiken voorzien, zowel boven als beneden. Deels manueel, deels automatisch.
- Het huidige EPC dateert van VOOR het plaatsen van extra isolatie, vooral onder het dak (12 cm). Er is nog een nieuw EPC in opmaak!
- Zeer rustige wijk met heel veel parkeerplaats
- Deze woning werd reeds volledig gerenoveerd en staat volledig instapklaar, op enkele schilderwerken na.
- In de tuin is nog een extra grote bergruimte voorzien. Hierin kunnen heel wat extra spullen worden opgeborgen of dit kan omgetoverd worden tot een werk- of hobbyruimte.
- Deze woning kan mogelijks aangekocht worden aan 3% REGISTRATIERECHTEN!

Heb je interesse? Twijfel niet en maak snel uw afspraak via wouter@uw-huis.be of via 052 46 38 03! Wij helpen u met plezier en op een veilige manier verder. Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar