Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

Instapklare starterswoning in hartje Beveren

Op zoek naar een charmante woning op top ligging in het centrum van Beveren? Lees dan zeker verder!!

Deze gezellige woning bevindt zich in de Donkvijverstraat te Beveren. Een gezellige omgeving nabij het centrum van Beveren. Winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich letterlijk op wandelafstand. Ook E17 en E34 zijn binnen enkele minuten te gebruiken.

Wanneer we de woning betreden, komen we binnen in de inkomhal die volledig doorloopt naar de stadstuin achteraan. Dit maakt dat fietsen en vuilbakken niet door het woongedeelte zelf moeten gedragen worden. Verder vinden we op deze verdieping een wasruimte terug, een toilet apart, een afgewerkte badkamer met een douchebad en een eerste slaapkamer.

Via de trap in de inkomhal, begeven we ons naar de eerste verdieping waar we de gezellige en charmante leefruimte met open keuken terugvinden. Deze ruimte is voorzien van veel lichtinval dankzij de grote raampartijen en heeft een extra terras met mooi uitzicht achteraan!

Op de tweede verdieping vinden we nog twee slaapkamers terug. Eentje hiervan is voorzien van een zolderluik die toegang verleent tot de geïsoleerde zolderruimte, waar zich tevens ook de boiler bevindt.

Extra troeven:

- Volledige renovatie in 2004
- Nieuwe ramen (PVC) met dubbele beglazing
- Volledig geïsoleerd
- Gunstige EPC-score
- Conforme elektriciteit!

Interesse in een bezoek ter plaatse? Twijfel niet en neem zo snel mogelijk contact op via wouter@uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03! Wij helpen u graag en op een veilige manier verder!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar