Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

INSTAPKLARE GEZINSWONING MET 3 SLPK OP PERFECTE LOCATIE

De woning is gelegen in een rustige straat op een boogscheut van het centrum van Melsele. De locatie, de aanwezigheid van een aparte garage en drie ruime slaapkamers zijn maar enkele troeven van deze goed onderhouden woning.
Wanneer we de woning betreden, krijgt u via de inkomhal direct toegang tot de woonkamer van de woning. Deze lichtrijke woonkamer geeft uit op de keuken, die van al de nodige toestellen is voorzien. Achter de keuken vinden we een multifunctionele ruimte terug die toegang geeft tot de tuin.
De badkamer is voorzien van een ruime douche, toilet en lavabo. Op de eerste verdieping vinden we ook twee slaapkamers en een dressingruimte terug. De zolder is ook omgebouwd tot slaapkamer.
Genieten van de zon kan u doen in de gezellige tuin. De woning beschikt over een kelder en een garage die via een uitgang achterom te bereiken is. De EPC-waarde van de woning is 260, wat zeer gunstig is!
Bent u geïnteresseerd? Aarzel dan niet om ons te contacteren via wouter@uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar