Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

Instapklare woning met stadstuin en garage in centrum Melsele

Op zoek naar een instapklare woning met 3 slaapkamers en garage in het hart van Melsele? Dan is dit wat u zoekt!

Deze recent gerenoveerde woning bevindt zich in de Spoorweglaan, een straat gelegen nabij het centrum van Melsele en met een zeer goede verbinding met snelwegen E34 en E17. Scholen, winkels en openbaar vervoer bevinden zich letterlijk op wandelafstand.

Wanneer we de woning betreden, bevinden we ons in een ruime inkomhal die toegang verleent tot een ruime leefruimte met veel lichtinval langs beide kanten. Deze ruimte heeft een goede connectie met de recent geplaatste open keuken, die voorzien is van alle nodige toestellen en zicht heeft op de gezellige stadstuin. Naast de tuin bevindt zich een garage (ingang via Ijzerstraat achteraan), waarbij de mogelijkheid bestaat om uw wagen hierin te parkeren. Op deze verdieping vinden we ook een apart toilet terug en een plaats voorzien voor wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping, die te bereiken is via de vaste trap in de inkomhal, vinden we 3 grote slaapkamers terug, allen voorzien van rolluiken en grote raampartijen. Tenslotte treffen we hier ook de badkamer aan, die dit jaar nog afgewerkt werd en uitgerust is met een combinatie bad/douche, wastafel en tweede toilet.

Troeven:

- Fantastische ligging
- Zeer goed geïsoleerd
- Overal nieuwe ramen (dubbele beglazing)
- Droge kelderverdieping
- Garage met toegang langs achter

Interesse in een bezoek ter plaatse? Maak dan snel uw afspraak via wouter@uw-huis.be of via 052 38 46 03! Wij helpen u met veel plezier en op een veilige manier verder! Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar