Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

Licht op te frissen gezinswoning vlakbij centrum Beveren

Op zoek naar een woning met drie slaapkamers, veranda, tuin en oprit in een rustige wijk nabij het centrum van Beveren? Lees dan gerust even verder!!
Deze gezinswoning bevindt zich in de Sint-Martenslaan te Beveren, een rustige woonwijk in het hart van Beveren. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn letterlijk slechts op wandelafstand van deze woning verwijderd.
Op de gelijkvloerse verdieping komen we binnen via de ruime inkomhal die toegang verleent tot een lichtrijke leefruimte met aparte keuken. Via de keuken is er toegang tot een droge kelderruimte, ideaal voor een wijn- of bierliefhebber! Achter de leefruimte en keuken bevindt zich een veranda die voor veel lichtinval zorgt in de woning. Hier is ook verwarming voorzien, dus in eender welk seizoen is het heer heerlijk vertoeven met zicht op de tuin.
Wanneer we de eerste verdieping betreden via de vaste trap in de inkomhal, vinden we drie slaapkamers en een badkamer terug. Deze laatste is nog verder af te werken. In de nachthal is een zolderluik voorzien dat toegang verleent aan een grote zolderruimte die eventueel nog kan omgetoverd worden tot een vierde slaapkamer.
EXTRA TROEVEN:
- Oprit voorzien waar zeker drie wagens op kunnen parkeren
- Veel parkeergelegenheid in de straten rondom
- Centrale verwarming op aardgas
- CONFORME elektriciteitskeuring
- Rolluiken aanwezig
Interesse? Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u een mailtje sturen naar wouter@uw-huis.be of bellen naar het nummer 052 46 38 03! Wij zorgen ervoor dat een bezoek vlot en veilig kan verlopen. Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar