Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

Volledig gerenoveerde starterswoning met tuin op top ligging!

Op zoek naar een volledig afgewerkte woning waarbij u enkel meubels moet verhuizen? Lees dan zeker verder!!
Deze grondig gerenoveerde woning bevindt zich in het hart van Beveren. Dit zorgt ervoor dat winkels, scholen en openbaar vervoer zich slechts op wandelafstand verwijderd zijn van de woning.
We betreden de woning langs de inkomhal. De hal geeft toegang tot de lichtrijke leefruimte die in directe verbinding staat met de open keuken die voorzien is van een extra lichtkoepel. De kwalitatief afgewerkte keuken is uitgerust met een gasvuur, dampkap, koelkast, diepvriezer, anderhalve spoelbak en vaatwasser. Achter de keuken bevindt zich een recent vernieuwde badkamer die voorzien is van een wastafel met spiegelkast, een hangtoilet en een ruime inloopdouche met regenkop. Kortom, alle comfort geplaatst met hoogwaardige en duurzame materialen!
Via de bergruimte die voorzien is van aansluitingen voor wasmachine en droogkast, komen we op het fraai aangelegde terras waar het heerlijk rustig vertoeven is. Deze tuin doet je echt tot rust komen!
Op de eerste verdieping krijgen we via de trap in de living toegang tot twee slaapkamers van 13,63 m² en 13,89 m². Deze zijn beiden voorzien van elektrische rolluiken.

EXTRA TROEVEN:

- VOLLEDIG conforme elektriciteit (lees: geen enkele opmerking) !!
- GARAGEBOX wordt momenteel gehuurd aan 50 euro per maand en is eenvoudig over te nemen!
- Achteraan de woning komt een FIETSWEGEL. Dit zorgt voor toegang langs de achterkant!!
- Afgewerkt met KWALITATIEVE EN DUURZAME MATERIALEN!

Interesse in deze topper? Twijfel dan zeker niet en maak een afspraak via wouter@uw-huis.be of via tel. 052 56 38 03! Wij helpen u met veel plezier verder! Tot dan!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar