Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

Charmante burgerwoning met garage in gezellige dorpskern

Op zoek naar een karaktervolle woning met 3 – mogelijkheid tot 5 - slaapkamers en garage in het gezellige en rustige dorpscentrum van Kallo? Lees dan zeker verder !!
Deze rustieke parel kent een zeer rustige omgeving en bevindt zich op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer. Ook het centrum van Beveren en snelwegen E34 en E17 zijn slechts op enkele minuten van de woning verwijderd, wat zorgt voor een vlotte verbinding naar Antwerpen en Gent.
Wanneer we binnenkomen, betreden we de charmante inkomhal die toegang verleent tot de lichtrijke woonkamer van ongeveer 40 m², die voorzien is van rolluiken. Hiernaast bevindt zich de keuken die voorzien is van een dubbele spoelbak, keramisch kookvuur met dampkap, hete lucht oven en geïntegreerde koelkast. Via de gezellige en lichtrijke veranda waar het heerlijk vertoeven is, betreden we de tuin van 192 m² waar u volledig tot rust kan komen. De woning is gedeeltelijk onderkelderd. In deze ruimte van ongeveer 30 m² kan je perfect rechtstaan is het mogelijk om een extra diepvriezer of koelkast te plaatsen.
De eerste verdieping bereiken we via de volle eiken trap in de inkomhal. Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een aparte dressing en de badkamer. Deze is uitgerust met een enkele wastafel, bad en toilet. De grootste slaapkamer is ook voorzien van rolluiken. Via de vaste trap, tevens ook een volle eiken trap, betreden we gigantische zolderruimte. Deze dient nog afgewerkt te worden, maar biedt de mogelijkheid tot twee extra slaapkamers. Een absolute troef!
Heeft u last van parkeerstress? Dat is dan meteen opgelost! Deze woning is namelijk voorzien van een inpandige garage met automatische rolpoort. Uw wagen kan hier dus veilig de nacht doorbrengen. Ook aan de woning is voldoende parkeergelegenheid.
Interesse? Neem dan snel contact op via info@uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03 en wij begeleiden u met veel plezier rond in deze uiterst charmante woning! Tot dan!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar