Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

Prachtige bel-étage met handelsruimte in hartje Haasdonk

Op zoek naar een handelsruimte waar u uw eigen zaak kan uitbaten op interessante locatie? En heeft u geen zin om steeds een verre verplaatsing te maken naar uw werk? Dan is deze instapklare bel-étage met handelsruimte op het gelijkvloers wellicht iets voor u!
Op het gelijkvloers treffen we een handelspraktijk van ca. 55 m². Deze is voorzien van een apart toilet voor uw klanten. Naast het praktijkgedeelte is er nog een wasruimte en een polyvalente voorzien die momenteel wordt gebruikt als sportkamer. Deze ruimtes kunnen nog perfect deel uitmaken van het handelsgedeelte. Verder vinden we op het gelijkvloers een zeer ruim en volledig aangelegd terras terug met zicht op een groene tuin van 217m², voorzien van tuinhuis met elektriciteit.
Via de tuin kunnen we via een vaste trap naar de eerste verdieping waar we uitkomen op een tweede terras. Ook dit is een zeer ruim en mooi aangelegd terras met zicht op de tuin waar het heerlijk vertoeven is. Ideaal voor een aperitiefje na een lange werkdag! Het terras geeft toegang tot de lichtrijke en volledig afgewerkte leefruimte. Verder hebben we een kwalitatief afgewerkte keuken die voorzien is van alle toestellen en een natuurstenen blad.
Het tweede verdiep betreden we via de vaste trap in de leefruimte. Hier vinden we twee afgewerkte slaapkamers terug en een vernieuwde badkamer die voorzien is van douche, dubbele wastafel, toilet en aparte berging om nog extra gerief in te stockeren.
Kortom, deze woning heeft alles wat u zoekt! Twijfel dus niet en kom samen met ons deze parel bezoeken! Maak uw afspraak via www.uw-huis.be of via 052 46 38 03!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar