Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

Ideale starterswoning in rustige straat

Op zoek naar een volledig instapklare starterswoning vlakbij het centrum van Vrasene? Lees dan zeker verder!
Centrale verwarming op aardgas, volledig vernieuwde en conforme elektriciteit en een zeer gunstig EPC zijn slechts enkele troeven die deze woning te bieden heeft!
De woning is gelegen in een rustige straat in het mooie Vrasene en bevindt zich op wandelafstand van diverse winkels, scholen en openbaar vervoer. De toegang tot de E34, het centrum van Beveren en Sint-Niklaas zijn allemaal slechts op enkele minuten rijden.
Als we deze gezellige en volledig gerenoveerde woonst betreden, komen we in de inkomhal met apart toilet die toegang verleent tot een ruime en lichtrijke woonkamer en de inpandige garage. Via de woonkamer komen we in de volledig geïnstalleerde keuken die voorzien is van een dubbele spoelbak, geïntegreerde vaatwasser, heteluchtoven, keramische kookplaat en dampkap. De keuken verleent toegang tot de aangename en tuin waar het heerlijk vertoeven is! Achter de keuken is nog een aparte berging voorzien met plaats voor diepvriezer en/of extra koelkast en waar alsook de aansluiting voor wasmachine en droogkast zijn voorzien.
Als we de trap nemen naar de eerste verdieping, vinden we twee ruime en afgewerkte slaapkamers en de volledig vernieuwde badkamer terug die uitgerust is met een groot ligbad, een douche en dubbele wastafel.
Op de tweede verdieping vinden we een ruime en geïsoleerde zolder terug die nog kan omgetoverd worden tot een derde slaapkamer of hobbyruimte!
De woning is bovendien volledig geïsoleerd volgens de huidige normen en de woonkamer is volledig geluidsdicht gemaakt. Alle ramen en deuren werden reeds vervangen door PVC met hoogrendementsglas.

Komt u graag eens een kijkje nemen naar deze uiterst kwalitatieve starterswoning? Maak dan snel uw afspraak via 052 46 38 03 of www.uw-huis.be en kom samen met ons de mogelijkheden ontdekken! Wij leiden u graag rond!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar