Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

Energiezuinige HOB op uitstekende locatie!

Altijd al gedroomd van een ruime en goed onderhouden halfopen bebouwing? Dan is dit uw kans! Deze prachtige woning op een perceel van 983 m² is de ideale woning voor jong en oud. Het bevat een zeer ruime en lichtrijke inkomhal met massief eiken trap naar de eerste verdieping en apart toilet, een riante leefruimte met zicht op de prachtige tuin en achterliggende weiden & velden, een volledig uitgeruste keuken met eethoek, drie ruime slaapkamers, badkamer met bad & douche en een volledig afgewerkte zolder met ingemaakte kasten.
U bent waarschijnlijk al helemaal overtuigd van deze prachtwoning, maar toch heeft ze nog een paar extra grote troeven te bieden. Er zijn namelijk 18 zonnepanelen (4500 kW) aanwezig die de woning voorzien van groene stroom. Dit zorgt voor een UITZONDERLIJK LAAG ENERGIEVERBRUIK! Bovendien is de woning voorzien van twee garages (!) en twee opritten. Plaats genoeg dus om uw wagen(s) veilig te parkeren!
Meer info? Plan uw bezoek via www.uw-huis.be of via het telefoonnummer 052 46 38 03! Tot dan!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar