Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

Ideale starterswoning in hartje Beveren

Bent u op zoek naar de ideale starterswonig? Dan is dit uw kans!
Deze woning is gelegen in het hart van Beveren op wandelafstand van alle winkels, scholen, openbaar vervoer, ontspanning & recreatie en heeft een zeer vlotte verbinding met snelwegen E34 en E17.
Wanneer we de woning betreden, komen we binnen langs de inkomhall die toegang geeft tot een ruime en lichtrijke leefruimte die voorzien is van rolluiken. De massief eiken keuken is uitgerust met een gasfornuis, dampkap, dubbele spoelbak en een doorstromer voor warm water. Achter de keuken komen we in de badkamer die voorzien is van een wastafel, toilet en een bad/douche met douchescherm. In zowel de keuken als de badkamer is er extra daglicht gecreëerd door lichtkoepels. Achteraan de woning kan u genieten van een gezellige en sfeervolle tuin met deels overdekt terras en tuinhuis.
Op de bovenverdieping vinden we twee afgewerkte slaapkamers terug die voorzien zijn van rolluiken en de afgewerkte zolderverdieping kan zelfs nog omgetoverd worden tot een derde slaapkamer. Mits lichte opfrissing is dit de perfecte starterswoning!
Mis deze kans niet en maak snel uw afspraak via 052 46 38 03!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar