Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

Ruime HOB op uitstekende locatie!

Deze prachtige gezinswoning heeft ontzettend veel te bieden. De ruime kamers, het gelijkvloers met vloerverwarming, lange oprit met minstens 4 staanplaatsen en afgesloten garage, het gunstig EPC en conforme elektriciteit zijn slechts enkele van de vele troeven!
Het gelijkvloers bestaat uit een riante & lichtrijke leefruimte met open keuken met zicht op de zonnige tuin. Deze is volledig uitgerust met een heteluchtoven, combi-oven, geïntegreerde vaatwasser & koelkast en een 5 pitsgasvuur en ingebouwde grill met dubbele dampkap. Perfect dus voor elke hobby-kok! Naast de keuken bevindt zich een bergruimte/bijkeuken met voorziening van wasmachine, droogkast en ontzettend veel bergruimte.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, waarvan de master bedroom is uitgerust met een inloopdressing. De derde en grootste slaapkamer kan perfect onderverdeeld worden in twee aparte slaapkamers. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, toilet en dubbele lavabo. De volledig afgewerkte zolderverdieping kan perfect dienen als een extra slaapkamer. Kortom, een topper van formaat!
UNIEKE KANS: mogelijkheid tot aankoop van een groot magazijn van 170 m² (7m hoog), inclusief 3 garageboxen en 3 parkeerplaatsen! Dit magazijn is toegankelijk via de tuin, alsook via een aparte toegangsweg. Deze reusachtige opslagruimte met 3 garageboxen zijn apart aan te kopen en zijn dus NIET inbegrepen in de vraagprijs!
Wilt u graag deze unieke kans grijpen? Maak dan snel uw afspraak via 052 46 38 03, wij helpen u met plezier verder!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar