Helaas, dit pand is verkocht

9150 Bazel

Omschrijving

Volledig instapklare woning op prachtige locatie.

Bent u op zoek naar een starterswoning of een goede investering? Dan is dit uw kans! Deze parel is gelegen op een prachtige groene omgeving in het mooie Bazel vlakbij het centrum en invalswegen (E17). Wanneer we de woning betreden komen we in de lichtrijke leefruimte (22m2) die in rechtstreeks contact staat met de keuken (14m2) die is geïnstalleerd en voorzien van enkele wastafel, vaatwas, oven, koelkast met vriesvak, keramische kookplaat en dampkap. Verder vinden we op de eerste verdieping een aparte toilet en een bergruimte voor wasmachine en droogkast + een extra wastafel. Op de tweede verdieping vinden we twee ruime slaapkamers (15m2) en een badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet. Via de nachthal kan men via een zolderluik naar de zolder die dient als extra opslagplaats. Als kers op de taart heeft deze woning een mooie tuin met een prachtig groen zicht en tuinhuis en een CONFORME elektriciteitskeuring. Hebt u interesse in deze mooi woning? Contacteer ons dan via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar