Helaas, dit pand is verkocht

9250 Waasmunster

Omschrijving

PRACHTIGE VILLA OP MOOI STUK GROND

Deze instapklare villa is goed afgewerkt met duurzame materialen en geeft een licht & open gevoel. De ruime woning, ongeveer 280 m2, is gelegen op een perceel van 1313 m2.
Via de inkomhal kan u de ruime en open woonkamer betreden. Deze woonkamer sluit naadloos aan op het eetgedeelte van de woning. Hier vinden we de open keuken met eetplaats die voorzien is van alle toestellen en voldoende werkplaats/kastruimte. Door het openzetten van de schuiframen kan u rechtstreeks toegang krijgen tot de grote tuin met aangelegd terras & 2 tuinbergingen. Verder vinden we op de benedenverdieping nog een bureauruimte terug.

Op het verdiep zijn er maar liefst 4 ruime slaapkamers. In de badkamer vinden we een bad, douche, een toilet en dubbele lavabo terug. Via de mooi aangelegde oprit kan u uw wagens ook veilig wegzetten in de ruime garage. Een andere troef van deze woning is de ruime zolder die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden.

De woning heeft een EPC-waarde van 335. Verwarmen doen we in deze woning via een CV op gas & er is overal dubbel glas aanwezig. De woning wordt omringd door de tuin waardoor u gedurende een hele dag kan genieten van de zon in uw tuin

Wilt u alle troeven van deze woning ontdekken? Geef ons snel een seintje op 052 46 38 03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar