Helaas, dit pand is verkocht

9111 Sint-Niklaas

Omschrijving

Villa woning met landelijk zicht in Sint-Niklaas

Welkom in deze riante villa in de Hoge Bokstraat in Sint-Niklaas. Gelegen vlakbij het centrum van Sint-Niklaas en op een boogscheut van de autosnelweg. De grote slaapkamers, het lage EPC en de grote tuin met landelijk zicht zijn maar enkele sterke troeven van deze woning.

We komen binnen in de ruimte inkomhal met aparte toilet die toegang verleent tot de leefruimte en de eerste verdieping. Deze lichtrijke leefruimte (65m2) met zicht op de tuin en met eigen bar staat in rechtstreeks contact met de keuken (25m2) die is geïnstalleerd en voorzien van ijskast, dubbele wastafel, kookplaat, ingebouwde friteuse, vaatwasser, oven en dampkap. Via de keuken kan men naar de eerste slaapkamer (16m2) met eigen badkamer.

Op de eerste verdieping komen we in de ruime hal en vinden we drie heel grote slaapkamers (35m2, 35m2, 20m2), de badkamer met twee douchen, bidet, een apart toilet en dubbele wastafel, een aparte wasruimte, apart toilet en bergruimte.

Via een vaste trap komen we op de zolderruimte (85m2) die momenteel werd ingericht als bureau met aparte douchecabine en sauna.

Deze parel heeft een garage (54m2) voor maar liefst drie wagens en een prachtige tuin met groot terras. Mogelijkheid om achterliggende grond mee aan te kopen. Aarzel niet en contacteer ons via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar