Helaas, dit pand is verkocht

9150 Kruibeke

Omschrijving

Stijvolle villa met zwembad in doodlopende straat in Bazel

De Andrée Perdieustraat, een doodlopende straat in het prachtige en pittoreske Bazel. Deze schoonheid is gelegen op wandelafstand van het centrum van Bazel, scholen, restaurants, winkels, het Kasteel van Wissekerke, en een prachtig natuurgebied.

Wanneer we de woning betreden komen we in de inkomhal die toegang verleent tot de leefruimte, het aparte toilet en de eerste verdieping. De leefruimte (58m2) met riante gashaard en eetplaats staat in direct contact met de keuken (30m2) die is geïnstalleerd met alle kwalitatieve toestellen, heeft TV aansluiting en veel lichtinval door het grote raampartij. Achter de keuken bevindt zich een aparte berging (9m2) met ingemaakte kasten en aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Via de natuurstenen trap komen we op de eerste verdieping met 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 5de slaapkamer) waarvan twee slaapkamers (24m2,18m2) met eigen dressing en badkamer. Via een zolderluik kan men naar de zolderruimte die voldoende bergplaats voorziet.

Als kers op de taart heeft deze parel een dubbele garage (35m2), domotica en alarmsysteem, een prachtig aangelegd zwembad met poolhouse dat is voorzien van toilet, douche en lavabo, en een leuke afgescheiden tuin!

Wilt u de huiselijke en warme sfeer van deze woning ook even voelen? Contacteer ons dan voor een bezoek via 052 46 38 03!!!




Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar