Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

PRACHTIGE VILLA IN RUSTIGE WOONWIJK

Op zoek naar een volledig uitgeruste gezinswoning waarin je kan genieten van alle comfort en rust? Dan is deze uiterst kwalitatief afgewerkte villa in een doodlopende straat ongetwijfeld iets voor u!
Deze schoonheid is gelegen op fietsafstand van het centrum van Hamme, scholen, restaurants, winkels en openbaar vervoer. Alles dichtbij en toch heerlijk genieten van de rust die terug te vinden is in de prachtig aangelegde tuin rondom de woning!
Wanneer we de woning betreden, komen we in de inkomhal die toegang verleent tot een apart toilet en de riante en lichtrijke leefruimte. De gezellige zithoek met bureauruimte en de eetplaats zijn met elkaar verbonden door een prachtige gashaard. Dit zorgt ervoor dat het een mooi, open geheel vormt. De eetplaats staat in direct contact met de keuken die voorzien is van alle kwalitatieve toestellen en opnieuw van veel lichtinval geniet dankzij de grote raampartijen. Een droom voor elke hobbykok!
Via de kwalitatieve houten trap in de eetplaats komen we op de eerste verdieping met drie ruime slaapkamers en badkamer. De grootste slaapkamer is uitgerust met inloopdressing en is direct verbonden aan de badkamer. Via het zolderluik in de nachthal komen we op de zolder die nog kan omgetoverd worden tot een ruime vierde slaapkamer.
Wilt u de huiselijke en warme sfeer van deze parel ook ervaren? Contacteer ons dan voor een bezoek via 052 46 38 03! Dit is een niet te missen kans!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar