Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

Villa met 4 slaapkamers, garage en tuin met prachtig uitzicht.

Deze ruime villa is gelegen aan de rand van het centrum op korte afstand van alle uitvalswegen en faciliteiten. Een goed onderhouden woning die deels met zijn tijd is meegegaan. Indeling beneden is als volgt: prestigieuze inkomhal die u toegang verleent tot de ruime leefruimte, keuken, wasruimte, bureau en toilet. Op het 1ste verdiep zijn er 4 ruime slaapkamers en een badkamer met toilet. Daarnaast is er nog een droge kelder en en ruime garage van meer dan 40 m2 die bereikbaar is via de zijkant van de woning. Vervolgens is er nog het terras en de mooie tuin met een uniek en groen uitzicht. EPC 306. Extra troef!! 14 zonnepanelen. Wenst u graag meer informatie over deze woning of een bezoek. Contacteer ons op het nummer 052 46 38 03 of via mail: info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar