Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

Prachtige villa op top locatie in Melsele

Op zoek naar een ruime en kwalitatief afgewerkte woning met grote tuin op top ligging in Melsele? Lees dan zeker even verder!

Deze prachtige woonst bevindt zich in de Gaverlandstraat te Melsele. Dit maakt dat winkels, scholen en het openbaar vervoer allemaal slechts op een boogscheut verwijderd zijn en op enkele minuten kan je zowel de E34 als de E17 opdraaien.

Wanneer we de woning binnenkomen, betreden we de inkomhal die uitgeeft op een ruime leefruimte voorzien van grote raampartijen met zicht op de goed onderhouden tuin. De keuken apart bevindt zich naast de leefruimte en heeft alsook een prachtig zicht op de tuin.

Verder geeft de inkomhal ook toegang tot een toilet apart, een aparte bergruimte met toegang tot een volledig droge kelder en de slaapkamer op het gelijkvloers, alsook met grote raampartijen en zicht op de tuin. De slaapkamer is voorzien van een ruime dressing met ingemaakte kasten en een badkamer met douche, bad, dubbele wastafel en toilet.

Heeft u één of meerdere wagens? Perfect! De woning is namelijk voorzien van zeer veel parkeergelegenheid. Naast de oprit, waar zeker 5 wagens op kunnen parkeren, heeft de woning ook een dubbele garage, met automatisch rolpoort. Deze is te bedienen met afstandsbediening. In deze garage vinden we een zolderluik terug dat uitgeeft op een gigantische zolderruimte van 160 m2 met Veluxen, waarbij de mogelijkheid bestaat om nog meerdere slaapkamers te creëren.

Interesse in een bezoek ter plaatse? Twijfel niet en maak uw afspraak voor deze parel via wouter@uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03! Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar