Helaas, dit pand is verkocht

9130 Beveren

Omschrijving

Luxueuze villa met dubbele garage en tuin gelegen in een rustige woonwijk

Deze prachtige villa is gelegen in de Edward Jaecquemijnslaan, een goed gelegen en doodlopende woonwijk in het landelijke Verrebroek. De woning bevindt zich op slechts enkele minuten van de E34 en is op wandelafstand gelegen van scholen, winkels en openbaar vervoer. Wanneer we de woning betreden, bevinden we ons in de inkomhal die toegang verleent tot een bureauruimte, een apart toilet en de ruime en lichtrijke woonkamer die in goed contact staat met de keuken. Deze is voorzien van alle toestellen, is afgewerkt met een natuurstenen blad en heeft zicht op de prachtige en zonnige tuin, waar het heerlijk vertoeven is.
Wanneer we via de natuurstenen trap in de inkomhal naar de eerste verdieping gaan, vinden we hier 3 ruime slaapkamers en een badkamer terug. De twee kleinste kamers hebben ongeveer een grootte van 18 m², de grootste slaapkamer ongeveer 30 m² en is tevens ook luxueus uitgerust met een prachtige inloopdressing. De kwalitatieve badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en een hangtoilet. Heeft u meerdere wagens? Geen enkel probleem, want de woning is voorzien van een ruime inpandige garage waar 2 wagens kunnen parkeren. Ook op de oprit is er plaats voor 2 wagens.

Heeft u interesse in deze prachtige villa op top ligging? Aarzel dan niet en neem contact op via tel. 052 46 38 03 of via info@uw-huis.be. Wij helpen u met heel veel plezier verder!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar