Helaas, dit pand is verkocht

9290 Berlare

Omschrijving

RUSTIG GELEGEN VILLA MET PRACHTIGE TUIN

Deze prachtig afgewerkte villa is rustig gelegen en afgewerkt met kwaliteitsmaterialen. De woning heeft een oppervlakte van 288 m² en is gelegen op een prachtig perceel van 2000 m². De rustige locatie, mooi aangelegde oprit met toegang tot de ruime garage (3 plaatsen) en de grote tuin zijn maar enkele troeven van deze prachtige woning.
Via de inkomhal kan u de ruime en open woonkamer betreden. Deze woonkamer sluit naadloos aan op het eetgedeelte van de woning. Hier vinden we de keuken met eetplaats die voorzien is van alle toestellen en voldoende werkplaats/kastruimte, ook een ruime, droge kelder is aanwezig. Door de grote schuiframen wandelt u rechtstreeks in de aangelegde tuin met recent terras & prachtige zomerbouw/lounge. Op de benedenverdieping vinden we ook 1 slaapkamer of bureau terug.
Op het verdiep zijn er maar liefst 3 ruime slaapkamers. In de badkamer vinden we een bad en dubbele lavabo terug. Een andere troef van deze woning is de ruime zolder die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden.
De woning wordt verwarmd op mazout en heeft een EPC van 286.
Wilt u alle troeven van deze woning ontdekken? Geef ons snel een seintje op 052 46 38 03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar