Helaas, dit pand is verkocht

9111 Belsele

Omschrijving

Prachtige villa gelegen op een unieke locatie

Dankzij de rustige ligging, de perfectie zuid/oost oriëntatie, de groene en bosrijke omgeving en de strategische ligging tussen Gent en Antwerpen is deze villa gelegen in het beste residentiële woonpark gebied van het Waasland. Samen met één van de architecten en bouwfirma bouwt u op dit stuk grond bijvoorbeeld een prachtige sleutel-op-de-deur villa. De bouwgrond heeft een oppervlakte van 1464m² en een straatbreedte van 27m. Tevens is er ook nog de mogelijkheid om een bijhorend perceel achtergrond te kopen. Foto’s en prijs zijn een indicatie van een mogelijke realisatie op dit uniek stuk bouwgrond . Andere reeds op plan uitgewerkte woningen zijn ook ter inzage beschikbaar op ons kantoor. Incl. Lastenboek, plannen en prijsopgave. Prijs is exclusief btw en registratiekosten. Voor meer info bel 052/46 38 03 of ga naar www.uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar