Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

SERVICEFLAT OP TOPLOCATIE

Deze flat is gelegen op een zeer goede locatie op wandelafstand van de markt, het station & de winkelstraten van Sint-Niklaas in residentie Tempus. (2e verdiep) De flat bestaat uit een woonkamer met aaneengesloten keuken, een slaapkamer, een aparte badkamer en een afgesloten berging. Bovendien is dit appartement heel lichtrijk en aangenaam om in te vertoeven.
Alle zorg kan voorzien worden in deze serviceflat. Achteraan is er een parkeerplaats & ook tuin voorzien voor deze residentie. In het gebouw is er ook een grote leefruimte met dakterras voorzien alsook een lekker restaurant.
Deze flat is momenteel verhuurd, ook een zeer mooie opbrengsteigendom dus. Bel vandaag nog voor meer info of een bezoek aan dit appartement waar u in alle veiligheid en rust kan wonen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar